(Ελληνικά) Νεότερα για την υπόθεση των διωκόμενων μεταναστών για τα εξεγερσιακά γεγονότα στο κέντρο κράτησης της Μόριας στις 18 Ιουλίου.

Sorry, this entry is only available in Yunanca, Amerikan İngilizcesi, Almanca, Avrupa İspanyolcası and Fransızca.

Μετά από ενημέρωση που υπήρξε, στους αρχικά 35 διωκόμενους μετανάστες έχουν προστεθεί ακόμα 2 άτομα. Οι δύο νεότεροι συλληφθέντες, προερχόμενοι και αυτοί από αφρικανικές χώρες, συνελήφθησαν τον Αύγουστο και πέρασαν από ανακριτή όπου και κρίθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της παραμονής στη Μόρια και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα 2 φορές το μήνα. Όπως προκύπτει και από αυτή την εξέλιξη η δικογραφία παραμένει ανοιχτή και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος απαγγελίας κατηγοριών σε περισσότερα άτομα.

Επίσης την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου θα εξεταστεί από το συμβούλιο πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, η εξέταση της παράτασης της κράτησης των 30 μεταναστών που βρίσκονται αυτοί τη στιγμή κρατούμενοι σε φυλακές της χώρας. Η εξέταση είναι αυτεπάγγελτη λόγω της ολοκλήρωσης του πρώτου εξαμήνου της προφυλάκισής τους τον επόμενο μήνα.

Άμεση απελευθέρωση των κρατούμενων μεταναστών

Απόσυρση όλων των κατηγοριών

Αλληλεγγύη στους-ις αγωνιζόμενους-ες μετανάστες-ριες της κατάληψης των γραφείων ΣΥΡΙΖΑ

 

#freethemoria35

Musaferat

 

Παλαιότερα ενημερωτικά για την υπόθεση εδώ και εδώ

Bu yazının kalıcı bağlantısı https://musaferat.espivblogs.net/tr/2017/12/11/%ce%bd%ce%b5%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%cf%89%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%89/

Bir yanıt yazın

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.